ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ iBeauty Center

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΜΑΣ

ibeautycenter-img11

Το iBeauty Center ιδρύθηκε στο Παραλίμνι το 2021 με στόχο μας να παρέχουμε σύγχρονες θεραπείες αποτρίχωσης λέιζερ σε ένα διασκεδαστικό, ασφαλές και χαλαρωτικό περιβάλλον. Προσπαθούμε να παρέχουμε άψογη εξυπηρέτηση και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να βεβαιωθούμε ότι είστε 100% ευχαριστημένοι με την εμπειρία και τα αποτελέσματά σας. Για να διασφαλίσουμε την ασφάλεια και την ικανοποίησή σας, όλες οι διαδικασίες μας εκτελούνται από άριστα εκπαιδευμένους επαγγελματίες και διασφαλίζουμε ότι όλες οι θεραπείες είναι προσαρμοσμένες στον συγκεκριμένο τύπο δέρματος και το χρώμα των τριχών σας.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΝΔΡΕΣ

ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ & ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Το ισχυρό μας σύστημα αποτρίχωσης με διοδικό λέιζερ εκπέμπει μονοχρωματικό φως με μήκος κύματος για λιγότερη επιδερμική απορρόφηση κι αποφυγή εγκαύματος. Η θέρμανση του στελέχους της τρίχας καταστρέφει τον θύλακα της τρίχας και την ανάπτυξη οξυγόνου γύρω της. Αυτό, σε συνδυασμό με τον κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τρόπο λειτουργίας Pulse width to Energy, καθιστά τη διείσδυση της ενέργειας πιο αποτελεσματική και ασφαλέστερη επιτρέποντας έτσι τη μόνιμη αποτρίχωση χωρίς να καταστρέφεται ο περιβάλλοντας ιστός. Το διοδικό σύστημα λέιζερ υιοθετεί επίσης τεχνολογία ψύξης με πάγο, καθιστώντας τη διαδικασία ανώδυνη και πιο αποτελεσματική. Επίσης γίνεται και τους καλοκαιρινούς μήνες, σε μαυρισμένα ή μελαχροινά δέρματα. Είναι ασφαλές και αποτελεσματικό για ασφαλές και ολόχρονη αποτρίχωση.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ & ΠΑΚΕΤΑ

ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Women-HAIR-REMOVAL-min

140 ΕΥΡΩ

90 ΕΥΡΩ

50 ΕΥΡΩ

ΑΝΔΡΕΣ

110 ΕΥΡΩ

130 ΕΥΡΩ

120 ΕΥΡΩ

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Η διαδικασία είναι απολύτως ασφαλής όταν εκτελείται από εξειδικευμένους και εκπαιδευμένους επαγγελματίες. Το λέιζερ στοχεύει και καταστρέφει μόνο τον θύλακα της τρίχας, ενώ διασφαλίζει ότι το δέρμα παραμένει αβλαβές. Στο iBeauty Center χρησιμοποιούμε λέιζερ πιστοποιημένα σύμφωνα με την οδηγία 93/42 ΕΟΚ για το Σύστημα Διασφάλισης Πλήρους Ποιότητας TUV.

Η πιο συνηθισμένη αίσθηση που αισθάνεστε κατά τη διάρκεια της διαδικασίας είναι ένα μικρό τσίμπημα. Η αίσθηση αυτή μειώνεται από το κρύο τζελ που χρησιμοποιείται και διαρκεί μόνο λίγα δευτερόλεπτα.

Ο καθένας αντιδρά διαφορετικά στην αποτρίχωση με laser. Το αποτελέσμα εξαρτάται από την ηλικία, τα επίπεδα ορμονών, το χρώμα του δέρματος και των τριχών. Οι ξανθές και οι γκρίζες ή λευκές τρίχες μπορεί να χρειαστούν πιο ενταντική αντιμετώπιση. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το λέιζερ στοχεύει και ανιχνεύει τη σκούρα χρωστική ουσία στον θύλακα της τρίχας, οπότε αν η τρίχα σας έχει ανοιχτό χρώμα θα είναι δυσκολότερο να ανιχνευθεί.

Το λέιζερ θα μειώσει μόνιμα την ποσότητα των τριχών και τον ρυθμό ανάπτυξης των τριχών. Σε ορισμένες περιοχές του σώματος θα παρατηρηθεί μόνιμη αποτρίχωση, ενώ σε άλλες περιοχές μπορεί να χρειαστούν περισσότερες θεραπείες για να επιτευχθεί μείωση της τριχοφυΐας.

Ο αριθμός των θεραπειών εξαρτάται από την περιοχή που πρόκειται να αντιμετωπιστεί. Οι πιο ορμονικές περιοχές μπορεί να απαιτούν περισσότερες θεραπείες από τις συνηθισμένες. Οι θεραπείες απέχουν μεταξύ τους 4-6 εβδομάδες για την αποτελεσματική μείωση της τριχοφυΐας.

Το Διοδικό laser είναι καταλληλότερο για τα πιο σκουρόχρωμα ή μαυρισμένα δέρματα ενώ το laser Αλεξανδρίτη μπορεί να είναι ελάχιστα καλύτερο για ανοικτόχρωμα δέρματα. Αναλόγως με τον τύπο δέρματος και τα δύο είδη αποτρίχωσης laser μπορούν να είναι εξίσου αποτελεσμάτικά.

ΣΥΧΝΑ ΜΕΡΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ

Γυναίκες

Μπικίνι

Πόδια

Μασχάλες

Μουστάκι

Άνδρες

Στήθος

Πλάτη

Ώμοι

Λαιμός

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στοιχεία επικοινωνίας

Ακολουθήστε μας

Ώρες εργασίας

Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία ή διευκρίνιση, παρακαλώ μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.