Αποτρίχωση λέιζερ το Χειμώνα; Φθηνότερη και με καλύτερα αποτελέσματα

Ο χειμώνας είναι η τέλεια περίοδος ,για να ξεκινήσετε την αποτρίχωση με λέιζερ ,για να αποκτήσετε τη σαγηνευτική ,λεία επιδερμίδα σας. Η αποτρίχωση με λέιζερ δεν είναι μόνο μια καλλυντική απόλαυση, αλλά και μια συναισθηματικά παρηγορητική απόφαση, ειδικά όταν γίνεται την κατάλληλη στιγμή.

Εδώ είναι τρεις (3) λόγοι για να ξεκινήσετε το ταξίδι αποτρίχωσης με διοδικό λέιζερ στο iBeauty Center, στο Παραλίμνι, αυτό το χειμώνα και να προετοιμάσετε το δέρμα σας για την εποχή του ξέγνοιαστου μαυρίσματος, των μαγιό και των καλοκαιρινών παραλιών της Κύπρου.

1. Περιορισμένη Έκθεση στον Ήλιο και Επιπλέον Προστασία του Δέρματος

Στο iBeauty Center, συνήθως συμβουλεύουμε τους πελάτες μας να αποφεύγουν την άμεση έκθεση στον ήλιο σε δέρμα που έχει υποστεί θεραπεία για να εξαλείφθούν τυχόν πιθανότητες ηλιακών εγκαυμάτων ή μελάγχρωσης μετά τη θεραπεία. Δεδομένου ότι το δέρμα τείνει να γίνεται πιο ευαίσθητο μετά τη θεραπεία με λέιζερ, η μειωμένη έκθεση στον ήλιο παρέχει περισσότερη προστασία, εξασφαλίζοντας μια ασφαλέστερη και άνετη περιποίηση κατά τη διάρκεια του χειμώνα. Η διαδικασία λέιζερ γίνεται πιο ξέγνοιαστη κατά τη διάρκεια του χειμώνα με το προστατευμένο δέρμα σας, όταν η κρύα θερμοκρασία σας δελεάζει να μείνετε σε εσωτερικούς χώρους και να παρακολουθήσετε την αγαπημένη σας εκπομπή στο Netflix.

2. Βέλτιστα Αποτελέσματα Μείωσης Τρίχας

Με τις χαμηλές θερμοκρασίες, έρχεται μια πιο αποτελεσματική διαδικασία μείωσης των τριχών. Δεδομένου ότι το δέρμα κάποιου γίνεται πιο ανοιχτό κατά τη διάρκεια του χειμώνα, αυτό επιτρέπει στο λέιζερ να διεισδύσει περαιτέρω στους θύλακες της τρίχας, δίνοντας ταχύτερη και πιο αποτελεσματική αποτρίχωση. Επομένως, ο χειμώνας παρέχει τις βέλτιστες συνθήκες για να απαλλαγεί το δέρμα από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα κατά τη διάρκεια των συναντήσεων αποτρίχωσης με λέιζερ. Αυτή η εποχή είναι ιδιαίτερα ευεργετική για άτομα που συνήθως έχουν είτε ευαίσθητο δέρμα, πιο σκούρο δέρμα ή πιο ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις μαλλιών, εξασφαλίζοντας καλύτερα αποτελέσματα μείωσης της τρίχας.

3. Εξοικονομήστε χρόνο και χρήματα

Ξεκινώντας το ταξίδι αποτρίχωσης με λέιζερ τον χειμώνα, θα έχετε αρκετό χρόνο για να είστε χωρίς τρίχες μέχρι το καλοκαίρι. Για επιτυχή και μόνιμη μείωση της τρίχας, είναι πιθανό να απαιτούνται πολλαπλές περιποιήσεις  αποτρίχωσης με λέιζερ. Γενικά προτείνουμε ένα πρόγραμμα πολλών περιποιήσεων, με απόσταση τεσσάρων έως έξι εβδομάδων, για τουλάχιστον οκτώ έως δώδεκα περιποιήσεις ανά περιοχή. Ωστόσο, ο χρόνος της όλης διαδικασίας, εάν ξεκινήσει κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, ενδέχεται να διαρκέσει περισσότερο. Ως εκ τούτου, ο χειμώνας είναι η ιδανική εποχή για να ξεκινήσετε, όχι μόνο επειδή θα εξοικονομήσετε χρόνο, αλλά και επειδή θα απολαύσετε ένα ανέμελο μαυρισμένο δέρμα μέχρι το καλοκαίρι. Ο χειμώνας είναι η ιδανική περίοδος για αποτρίχωση με διοδικό λέιζερ, αφού κατά το μεγαλύτερο μέρος αυτής της περιόδου συνήθως, είμαστε καλυμμένοι με ζεστά και άνετα ρούχα. Αυτό εξαλείφει την ανάγκη για ξύρισμα μεταξύ των περιποιήσεων και μειώνει τις πιθανότητες εμφάνισης τριχών που μεγαλώνουν προς τα μέσα.

Αυτό το χειμώνα, ξεκουράστε το δέρμα σας από το ξύρισμα και την αποτρίχωση, διευκολύνοντας την προετοιμασία για τη θεραπεία αποτρίχωσης με λέιζερ. Τώρα είναι η τέλεια στιγμή για να ξεκινήσετε το όμορφο ταξίδι της αποτρίχωσης με λέιζερ. Και θυμάστε να ενυδατώνετε και να προστατεύετε πάντα το δέρμα σας φορώντας αντηλιακό και ενυδατική κρέμα. Τόσο τον χειμώνα όσο και το καλοκαίρι, η προστασία και η ενυδάτωση του δέρματος είναι ζωτικής σημασίας και ακόμη περισσότερο στην Κύπρο όπου απολαμβάνουμε 300+ ηλιόλουστες μέρες το χρόνο.

Δείτε το άρθρο μας για την περιποίηση του δέρματος κατά τη διάρκεια του χειμώνα για περισσότερες συμβουλές υγείας και ομορφιάς. Για περισσότερες ερωτήσεις, επικοινωνήστε μαζί μας στο iBeauty Center (+357 96 900101) και δείτε πώς μπορείτε να επωφεληθείτε από τη θεραπεία αποτρίχωσης με διοδικό λέιζερ κατά τη διάρκεια του χειμώνα.

Contact Us

Contact Info

Follow Us

Working Hours

We are more than happy to answer all your questions